Jong Semper Oldenzaal

Samen muziek maken vinden we bij ‘t Semper het leukste wat er is! Doe jij binnenkort ook mee met ons nieuwe jeugdorkest: Jong Semper Oldenzaal (JSO)? Dan heb je op 15 juli al je eerste concertje op jóuw muziekinstrument naar keuze! Ervaring met muziek maken is hiervoor niet nodig.

Om mee te kunnen doen met JSO heb je natuurlijk een muziekinstrument nodig. Daarom organiseert ’t Semper op maandagavond 13 mei van 18.45 uur tot 19.15 uur eerst een instrumententuin. Ga jij voor de dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hoorn, trompet, trombone, euphonium of het slagwerk? Je mag deze avond alles uitproberen! Keuze gemaakt? Dan zorgen wij dat voor de eerste repetitie van JSO jouw instrument naar keuze in orde is.

Zet het thuis groot op de kalender: op maandagavond 3 juni van 18.45 uur tot 19.15 uur heb jij de eerste repetitie van JSO. Tijdens deze repetitie leert een Semper-lid dat hetzelfde instrument speelt als dat jij hebt gekozen hoe je het instrument in elkaar zet en weer uit elkaar haalt, hoe je ‘m schoon moet maken én natuurlijk hoe je er geluid uit krijgt.

De volgende repetities van JSO zijn op maandag 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli. Ook deze repetities zijn van 18.45 uur tot 19.15 uur en ze staan onder leiding van de dirigent van het groot orkest van ‘t Semper, Nikki Kleijsen. Zij zorgt dat je in een paar weken tijd mee kunt spelen met de muziek – ja, ook als je nog nooit op een instrument hebt gespeeld – én dat je helemaal klaar bent voor jouw eerste concert, op maandag 15 juli. Dit concertje wordt gehouden samen met het groot orkest en de slagwerkgroep. Na de tijd ben je van harte welkom om nog even gezellig te blijven bbq’en!